Начин на приготвяне
Сварете макароните в 1.5 мл подсолена вода за 15 минути.
Измийте гъбите и ги нарежете на филийки.
Докато фарфалините се варят, сгорещете в тиган зехтина и добавете чесъна и лютите чушки. Веднага след това добавете нарязаните гъби и маслото и разбъркайте добре.
След петнайсетина минути извадете от тигана чесъна и лютите чушлета и добавете отцедените фарфалини. Разбъркайте добре и налейте сметаната.
Намалете котлона и гответе около 15 минути. Разбърквайте периодично, за да не загори.
През това време настържете кашкавала, а магданоза нарежете на ситно.
Когато макароните са готови, добавете магданоза и разбъркайте добре, след което добавете и кашкавала. Разбъркайте отново и свалете от огъня.
Сервирайте ястието топло, като по желание можете да добавите допълнително настърган кашкавал.
Доста е калорично но пък е толкова вкусно, че си заслужава да си хапнеш една порцийка.
Приятен апетит с моите пикантни фарфалини с гъби и сметана!