Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста по Зоната

Паста по Зоната

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Паста по Зоната
Снимка: Людмила
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Да не повярва човек, че тази Паста по Зоната е част от една от най-популярните диети"

Необходими Продукти

  • сварена паста - 2 ч.ч. 320 г
  • яйца - 1
  • шунка - 80 г парче
  • кашкавал - 120 г парче
  • масло - 25 г резенче
  • чесън
  • риган
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите са за две порции.

В тиган с незалепващо покритие сложете маслото и леко запържете чесъна и шунката.

Добавете подправките и вече сварената паста. Разбърквате и добавяте малко от водата, в която е варена пастата.

Като загрее достатъчно, може да добавите сместа от яйце и настъргания кашкавал. Разбърквате и готово.

Сервира се гореща паста по Зоната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: