Начин на приготвяне
Обелете и намачкайте бананите с вилица в подходяща купа. Прибавете фъстъченото масло, веган протеина на прах и меда.
Относно вида и вкуса на протеина имате възможност да избирате, който харесвате с Вашата половинка. Аз лично съм ползвала за направа на бонбоните с вкус на солен карамел. Разбъркайте, за да се получи еднородна смес.
Добавете в купата една по една натрошените на дребно оризовки. Разбъркайте добре.
От получената смес с малка лъжичка гребвайте и оформете топчета.
Овалвайте веган бонбоните с какао, кокос или смлени ядки по избор.
Подредете бонбоните в бонбонета или друга подходяща кутия и поставете в хладилника за няколко часа.
Препоръчвам да сервирате протеиновите бонбони с банан за Свети Вланетин охладени в комбинация с плодове по избор. Аз съм избрала хубава сочна ябълка (защото държа на символиката), нарязана на резенчета. Могат да се ползват и дребни плодове - ягоди, боровинки.
Обичайте се и да Ви е благо!