Свинско в сладко-кисел сос

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Свинско в сладко-кисел сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Искате да превърнете обядът си в истинско кулинарно изживяване? Опитайте нашето вкусно свинско в сладко-кисел сос"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г плешка или др.
  • соев сос - 2 с.л.
  • нишесте - 1 с.л.
  • кетчуп - 2 с.л.
  • балсамов оцет - 1 с.л. или ябълков
  • мед - 1 ч.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Искате да превърнете обяда си в истинско кулинарно изживяване? Опитайте това вкусно свинско в сладко-кисел сос.

Свинското се нарязва на ситно и се овалва в брашно с подправки по вкуса ви, сол, чер пипер, пържи се в уок тиган дълбок съд до загар, вади се и се отцежда върху дом.хартия.

Предварително приготвеният сос от кетчуп, соев сос, мед, ябълков оцет, лъжичка натурално нишесте, се изсипва в тигана, където е било месото.

Варим до леко сгъстяване и към него връщаме месото.

Свинското в сос става много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: