Начин на приготвяне
Сварете цвеклото и яйцата и охладете.
В купа нарежете всички продукти на малки кубчета.
Подправете с черен пипер и сол, ако е необходимо.
Добавете майонезата и разбъркайте до поемането и от продуктите.
Охладете, преди сервиране поръсете с още малко магданоз.
Бележка: Рецептата за салата Барби е много известна в руската кухня.
Заради интересния си розов цвят е подходяща за специални поводи с различна и ефектна визия.
Основната съставка е цвеклото, от което идва и розовия цвят, яйцата, майонезата и киселите краставички също основно присъстват във всяка разновидност на тази рецепта. Вариантите са много, с добавка на чушки, различен колбас, запържен лук или моркови, добавки по вкус и каквото има в хладилника.
Тази салата с цвекло ще промени виждането ви за този не толкова харесван, но изключително полезен зеленчук.
Опитайте, горещо ви я препоръчвам!
Източник: Блогът на Сия Рибагина