Смесена туршия с карфиол

Стела ГеоргиеваСтела ГеоргиеваНовак
06/10/2014
Приготвяне90 мин.
Готвене20 мин.
Общо110 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 577
  • Преглеждания за месеца915
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете камбите от семената и ги нарежете на четири. Нарежете морковите на кръгчета, а алабаша на кубчета. Накъсайте карфиола на розички. Целината се реже на ивички, а листата ѝ - на едро.

Смесете всички зеленчуци, но без целината. Поставете сместа в 3-литрови буркани, като помежду им слагате листа и парченца целина, както и зърна черен пипер.

От солта, захарта, водата и оцета сварете марината. Оставете я да изстине и с нея залейте туршията. Завържете с целофан бурканите и ги съхранявайте на студено място.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар