Чорба гулаш

Полина
Полина
Новак
06/10/2014
"Ако предпочитате гулашът да не е толкова гъст като яхния, опитайте този вариант - като ароматна чорба "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 084
  • Преглеждания за месеца269
  • Преглеждания за седмицата61
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън. Нарежете картофите.

Когато месото се свари, извадете го от бульона, почистете от костите и нарежете на малки парчета.

Прецедете бульона и го върнете в тенджерата. Сипете вътре картофите и месото. Запържете лука в олиото, прибавете доматеното пюре. Когато се запържи, добавете брашното.

Разредете запръжката с бульон от чорбата, подправете с кимиона и чесъна и след като заври го прибавете при останалите продукти. Поръсете с магданоза.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар