Начин на приготвяне
Най- лесно ще приготвите тази рецепта в блендер, но може и на ръка.
Първо накълцайте орехите на ситно или ги пуснете в блендера да се смелят.
Извадете ги и оставете за овалване на солените бонбони.
Сложете свинското филе на слайсове във каната на уреда и раздробете на много ситно.
Добавете маскарпонето (студено от хладилника), отцедена рикота, щипка сол и черен пипер. По желание може да добавите и малко краве, овче или козе сирене.
Включете уреда на средни обороти за половин минута или до образуване на хомогенна смес.
Прехвърлете в купа и приберете в хладилника за 30 минути.
Оформете топчета, оваляйте ги във орехите и поставете всяко във хартиена капсула за бонбони.
Съхранявате в хладилник до момента на сервиране.
Добър апетит!