Лимоново песто

27/10/2014
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 612
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашуто се смесва с нарязания на ситно магданоз и се счуква в хаванче.

Добавя се настърганата на ситно лимонова кора, нарязаният на ситно чесън и солта.

Добавя се настърганият пармезан и на порции се добавя зехтинът. Всичко се разбърква до еднородна смес.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kostadin Stefanoff
Kostadin Stefanoff
03.07.2019 15:16
40мл Балсамов оцет - не доминира ли прекалено много вкуса му над останалото?
0
0