Лимоново песто

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
27/10/2014
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 772
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Песто

Начин на приготвяне

Кашуто се смесва с нарязания на ситно магданоз и се счуква в хаванче.

Добавя се настърганата на ситно лимонова кора, нарязаният на ситно чесън и солта.

Добавя се настърганият пармезан и на порции се добавя зехтинът. Всичко се разбърква до еднородна смес.

Емайлирано джезве с декор 600 мл
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирано джезве с декор 600 мл
10.00 лв.
Виж ››

Мини емайлирано джезве за варене на кафе, чай, яйца и каквото още си поискате. Чаровно със своята свежа декорация и удобно за работа и съхранение със своите размери. Страхотно емайлирано джезве, от което определено ще имате нужда в кухнята.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kostadin Stefanoff
Kostadin Stefanoff
03.07.2019 15:16
40мл Балсамов оцет - не доминира ли прекалено много вкуса му над останалото?
0
0