Начин на приготвяне
Като начало за този малинов сладкиш е добре да си включите фурната да загрява на долен и горен реотан на 180°С.
В дълбока купа с миксер на бавна степен разбийте яйцата, киселото мляко, ванилията и маслото.
След това добавете еритритола и отново разбъркайте добре. Накрая прибавете предварително пресятото брашно, лимоновата кора и пакетчето балпулвер. Разбъркайте.
След което в купата добавете малините и разбъркайте, но не с миксера, а с лъжица или сладкарска шпатула.
Изсипете готовата смес във форма за сладкиш или кекс.
Печете плодовия сладкиш в предварително загрятата фурна за 40 минути или до суха клечка в средата.
Вижте какво ни дават малините, когато си ги хапваме, както и как да замразите малини, за да ги имате за по-дълго.