Кюфтета по скандинавски

КироКироНовак
01/11/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции15 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 644
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В половината от маслото задушете ситно нарязания лук.

В дълбок съд смачкайте предварително сварените и обелени картофи, прибавете задушения лук, накиснатата в мляко и изстискана филийка хляб, каймата, сметаната, черния пипер и яйцето.

Посолете и смесете всичко много добре. С мокри ръце оформете кюфтета.

Сложете ги в тавичка в хладилника за 1 час. След това ги изпържете в олиото и останалото масло или ги запечете във фурната.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар