Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Шоколадов крем за торта с кондензирано мляко

Шоколадов крем за торта с кондензирано мляко

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5357k2k1
Шоколадов крем за торта с кондензирано мляко
Снимка: Juliya
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Много бърз, много ароматен и пухкав крем за всяка домашна торта"

Необходими Продукти

  • маскарпоне - 500 г
  • кондензирано мляко - 100 г (подсладено)
  • кондензирано мляко - 120 мл (неподсладено)
  • шоколад - 100 г
  • какао - 25 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка сипете неподсладеното кондензирано мляко и парченцата шоколад.

Загрейте на водна баня или в микровълнова печка, докато шоколадът се стопи.

В голяма купа сложете маскарпонето, подсладеното кондензирано мляко и какаото и намачкайте с вилица.

Прибавете шоколадовата смес и разбийте на най-ниската скорост на миксера до получаване на пухкав крем за торта.

Шоколадовият крем за торта с кондензирано мляко е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: