Начин на приготвяне
За спаначените палачинки смесете всички съставки в блендер. Оставете в хладилник за 30 минути.
От сместа слагайте по малко в тиган и печете от двете страни мини палачинки, охладете.
Цвеклото сварете, обелете и настържете на ренде. Поставете в купа, овкусете със сол, черен пипер, лимонов сок и лъжица зехтин.
Намажете всяка палачинка с крема сирене. Поставете от настърганото цвекло, част от рибното филе.
Отгоре сложете маслина и забучете с коктейлен шиш. Подредете в чиния хапките с риба или плато за сервиране. Този ордьовър със спаначени палачинки е богат на вкусове и цветове. Изключително ефектен и внася настроение на всяка маса!
Опитайте и тези предястия за гости и научете как да си правите палачинкова торта.