Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъби със скир и сирена

Пълнени гъби със скир и сирена

ЙоанаЙоана
Готвач
3062k5911
Пълнени гъби със скир и сирена
Снимка: Йоана
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Порции
1
"Перфектните пълнени гъби със сирена за чаша бяло вино с приятелки"

Необходими Продукти

  • гъби - 220 г сурови (почистени и обелени)
  • скир - 70 г
  • крема сирене - 20 г
  • краве сирене - 20 г
  • моцарела - 20 г
  • кашкавал - 10 г
  • краве масло - 10 г
  • сол
  • подправки - на вкус по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подреждаме почистените и обелени гъби в тава с хартия за печене.

Във всяка гъба поставяме по едно парченце масло.

Нарязваме моцарелата на малки парчета и натрошаваме кравето сирене.

Смесваме скира, крема сиренето, сиренето и моцарелата в купа. Разбъркваме до получаването на хомогенна смес.

Пълним гъбите със сместа и ги печем в предварително загрята на 180°C фурна.

Изваждаме гъбите, когато са почти готови, и ги поръсваме с настърган кашкавал.

Връщаме във фурната и запичаме на горен реотан до златиста коричка на пълнени гъби със сирена.

Вижте още опасно ли е да комбинираме гъби с мляко, както и кои храни да не комбинираме с гъби.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: