Пилешко на грил

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пилешко на грил1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • масло - 1/2 ч.ч. разтопено
  • чесън - 1 скилидка
  • сол
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • кетчуп - 1/2 ч.ч. домашен
  • лук - 1/2 ч.ч. ситно нарязан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете разтопеното масло със солта, чесъна, кетчупа, лимоновия сок и лука и разбъркайте добре.

Порционирайте пилето, намажете го с маринатата и оставете да се овкуси за 15 минути.

Изпечете пилешкото на грил за около 40 минути, като през цялото време обръщате на всеки 5 минути.

Преди да поднесете, залейте пилето с останалия затоплен маслен сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: