Пържени филийки с шунка

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
27/01/2015
"Пържени филийки от съвсем друго ниво - с ароматна плънка, която буквално се топи в устата "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 729
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържени Филийки

Начин на приготвяне

Нарежете хляба на 8 филии, след което нарежете шунката на 4 тънки резена.

Между всеки 2 филии слагайте по парче шунка. За да не се разпаднат при пърженето, трябва да ги вържете леко с бял конец.

Потапяйте филиите в смес от разбитите яйца, мляко и сол, която сте сгъстили с брашно.

Изпържете ги до готовност в сгорещена мазнина.

Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.-21%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.
19.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

От тиган с каменно покритие се нуждае всеки котлон - не го лишавайте от възможността да приготви вкусни гозби за вас и вашето семейство. Дълбок, голям, с удобна топлоизолираща дръжка. Тиганът е с незалепващо покритие и насърчава здравословното хранене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар