Кашкавал на фурна

ИларияИларияНовак1171205
08/09/2010
"Бърза вечеря или обяд, която може да приготвите за минути!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
22 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо145 780
  • Преглеждания за месеца8684
  • Преглеждания за седмицата201
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена22

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта.

Объркайте добре отново и изсипете кашкавалената смес в маслена тавичка поръсена с брашно. Запечете до зачервяване.

Рейтинг

5 11
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
AMATbOP#235475
AMATbOP#235475
21.07.2019 22:10
Много вкусна рецепта, лесна за изпълнение, винаги чудесен резултат!
Аз съм го приготвял и с кисело, мляко вместо с прясно и пак стана много пухкаво!
Малко ми напомня на поодбрена версия на персийски тутманик, с много по-малко брашно и вместо сирене кашкавал.
Много често си я приготвям като се чудя какво ми се яде.
3
0
Анелия Терзиева
Любима рецепта, която аз също приготвям в купички или гювечета.Благодаря за рецептата.
0
1
Ваня
Ваня
17.07.2012 18:16
Какво значение има какъв е диаметъра на тавата,нама да решаваме геометрични задачи.Според количеството което излиза,определете сама в какво да го изпечете.Аз го пека в гювечета ,но неслагам капачетата.Рецептата е много хубава,БРАВО! :)
6
3