Сух таратор

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
26/04/2015
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 373
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Таратор

Начин на приготвяне

Сложете киселото мляко в марля и го оставете да се отцеди за няколко часа. Разбийте го с миксер. Запечете с малко сол ореховите ядки.

Прибавете ситно нарязаните копър и краставица, олиото, счукания чесън и орехите. Сложете таратора в хладилник да се охлади и сервирайте.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар