Таратор с трюфел

Desislava VasilevaDesislava Vasileva
Новак
1717148
Таратор с трюфел
Снимка: Desislava Vasileva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Таратор с трюфел е уникално есенно предложение за любимата лятна супа."

Необходими Продукти

  • краставици - 300 г
  • кисело мляко - 1.5 кг
  • вода - 2.5 л
  • чесън - 4 скилидки
  • трюфел - 50 г черен
  • черен пипер
  • сол
  • копър - връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Краставиците и копърът се нарязват.

Към тях в тенджера се добавят водата и киселото мляко.

Чесънът се смачква и изсипва вътре. Добавят се сол и черен пипер на вкус.

Трюфелът се измива внимателно и се рендосва.

1/3 от него се ползва за декорация на таратора, останалата част се изсипва в тенджерата.

Таратор с трюфел е уникално есенно предложение за любимата лятна супа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Атанасова
Албена Атанасова
Чудесен, интересен и много апетитен таратор. Благодаря!
07.10.2022 10:56