Пълнени яйца с риба тон

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
126
146
28/04/2015
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо723
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Твърдо сварените яйца се обелват внимателно и се срязват надлъжно на половинки.

Жълтъците им се отстраняват и се намачкват с лимоновия сок, майонезата, отцедената риба и сметаната.

Разбъркват се до получаването на гладък крем крем, с който се пълнят белтъците.

Гарнират се със срязаните на половинки маслини и се поръсват с черен пипер преди поднасяне.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар