Начин на приготвяне
Залейте пилешките гърди със соса Терияки и оставете да се маринова на хладно за около 2 часа.
Смесете доматите с лук, стритите люти чушки и кориандъра. Оставете така приготвената салса в хладилника, докато дойде реда ѝ.
Разбъркайте в купичка горчицата, мед, захарта, олиото, оцета и лимоновия сок. Сложете и този сос в хладилника.
Загрейте добре грил тиган или скара и сложете пилето да се изпече до готовност от двете страни (по 6-8 минути на страна) - соковете от пилето трябва да се избистрят.
Разпределете микса от зелени салата в големи чинии, залейте отгоре със салсата, добавете по малко нарязан ананас (може и него да запечете на скара), поръсете с натрошен чипс и сложете парчета нарязано пилешко. Полейте салатите със дресинга и поднесете.