Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с риба тон и рукола

Макарони с риба тон и рукола

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Макарони с риба тон и рукола1 / 3
21/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • риба тон - 300 г от консерва
  • зехтин - 4 с.л.
  • лимонова кора - от 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • червен лук - 1 малка глава
  • магданоз - 2 с.л.
  • макарони - 380 г
  • чери домати - 4 - 5 бр.
  • рукола - 75 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете рибата и я сложете в дълбока купа. Добавете към нея всички останали съставки, но бе руколата, доматите и пастата.

Овкусете със сол и черен пипер и оставете в хладилник за около 30 минути. Междувременно сварете пастата.

Смесете я с рибата, поръсете със зехтин и сервирайте с руколата и нарязаните чери доматки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: