Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Унгарски пастет с извара и бира

Унгарски пастет с извара и бира

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Унгарски пастет с извара и бира1 / 2
29/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • извара - 300 г
  • бира - 50 мл
  • лук - 1 глава
  • червен пипер - 3 ч.л.
  • масло - 50 г
  • сол - 2 щипки
  • захар - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изварата се претрива през сито. Добавя се омекналото на стайна температура масло и се разбърква, докато не се превърне в еднородна смес.

Добавя се бирата и се разбърква много добре отново. Лукът се нарязва на много ситно или се настъргва на ситното ренде. Добавя се към изварата.

Добавя се солта, захарта и червеният пипер. Пастетът се разбърква добре, оставя се в хладилника за 1 час и се сервира намазан върху препечени филийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: