Дайкири с праскови

Марина НордМарина НордНовак1219
08/07/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо818
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасковите се измиват, разрязват се на половинки, костилките се отстраняват, плодовете се нарязват и след това се пасират.

Добавят се 3 чаени лъжички захар, ромът и всичко се разбърква. Половината лимон се изстисква, останалата половина се нарязва на тънки резенчета.

Лимоновият сок се добавя в сместа и всичко се разбърква отново. Ръбовете на четири чаши се топват във вода, а след това - в останалата захар, за да се получи красива украса.

Сместа с рома се разпределя в чашите, ръбовете се украсяват допълнително с резенчета лимон и коктейлите се сервират.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар