Имам баялдъ

Имам баялдъ

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k3k5010k
Имам баялдъ1 / 2
09/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Порции4
"Едно ястие, което няма нужда от реклама!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разполовете патладжаните, надупчете ги с ножа на няколко места, посолете и след 20-30 минути ги изплакнете.

В тенджерка запържете или задушете нарязания на филийки лук с подправките и нарязания на филийки чесън.

Добавете и нарязаната вътрешност на сините домати, които леко сте издълбали. Прибавете и предварително обелените и нарязани домати.

Попарете лодките от патладжаните в кипяща вода с 1 к.л. захар. Отцедете ги добре и ги подредете в намазнена тава и ги напълнете с плънката.

Залейте с малко олио и вода и сложете да се изпекат.

Поднесете имам баялдъта леко охладена и поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: