Начин на приготвяне
За да направите маринованите маслини, начукайте добре семената кориандър и копър. Смесете с розмарина, магданоза, чесъна, оцета и зехтина и прибавете към маслините.
Сложете в хладилник и е най-добре да престои няколко дни. За да направите сиренето, нарежете го и го мариновайте с предварително смесените зехтин, оцет, черен пипер на зърна и естрагона.
Сложете в хладилник за 3 дни. За да направите осолените маслини, смесете кайенския пипер и солта.
Разтопете маслото със зехтина и запържете бадемите за 5 минути. Извадете ги от тигана и смесете със солта и пипер.
Охладете, сложете в буркан и оставете за няколко дни. За да сервирате тапас, пригответе малки чинийки и разпределете маслините, сиренето и бадемите.