Римска пица

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15185
30/08/2015
"Когато си в Рим, трябва непременно да опиташ Римска пица "
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 062
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете кладенче в средата на брашното и сипете вътре маята с водата.

Почнете да месите, като постепенно добавите солта и захарта. Замесете меко тесто, което се разделя на 5-6 топки.

Оставете ги да престоят така 20-30 минути. След това ги разточете на тънка кора.

Смесете доматения сок със сол, черен пипер и ситно нарязания босилек. Намажете пиците и ги поръсете със ситно нарязана моцарела.

Отгоре наредете аншоата и каперсите. Изпечете пиците в предварително загрята умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар