Домашна лютеница с горчица

Милица
Милица
Новак
21/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 175
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като измиете и почистите чушките, заедно с патладжаните ги изпечете. Когато са готови, смелете зеленчуците, докато не станат на каша.

Сместа поставете на котлона и прибавете към нея всички останали продукти с изключение на горчицата. Бъркайте непрекъснато в продължение на половин час.

След това свалете сместа от котлона и прибавете горчицата и бъркайте още няколко минути.

Оставете лютеницата да изстине и я разпределете в бурканчета, които ще затворите с капачки. След затварянето ги оставете да се стерилизират за 15 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар