Вкусни кашкавалени хапки

МаринелаМаринелаНовак
30/09/2015
"Страхотна идея за парти хапки, от която смятаме веднага да се възползваме!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо42 613
  • Преглеждания за месеца355
  • Преглеждания за седмицата54
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа забъркайте панировка от киселото мляко, яйцето, содата, брашното и галетата. Добавете около 1 к.ч. вода и овкусете с подправките.

Разбъркайте всичко и го оставете настрана за 5-10 минути. През това време нарежете кашкавала на късчета, с дебелина около 2 см. Потопете всяко от тях в приготвената панировка.

Запържете от двете страни в загрята мазнина. Панираните кашкавалени хапки наредете върху кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината.

След това прободете всяка от тях с клечка за зъби и сервирайте в подходяща чиния.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка Тасева
много сполучлива рецепта, много хубаво станаха
0
2
Янка Горанова
Страхотна рецепта, със сигурност ще я опитам :)
1
1