Начин на приготвяне
Нарязваме кашкавала на хапки. Навлажняваме със студена вода и поръсваме с царевично брашно. Оставяме в чиния, посипана с царевично брашно.
Разбиваме яйцата със сол (1 щипка) и къри на вкус.
В отделен съд смесваме равни количества галета и натрошен корнфлейкс. Вземаме кашкавалена хапка, овалваме в разбити яйца и в сместа от галета и корнфлейкс, оставяме отново в чинията с царевичното брашно.
Когато направим всички хапки, отново панираме по същия начин - в яйца и смес, галета - корнфлейкс.
Така приготвените хапки оставяме да престоят на хладно 15 минути и изпържваме в нагрято олио до златисто от всички страни.
Изваждаме от мазнината и слагаме върху решетка да се отцедят от излишната мазнина.
Така приготвени са много ароматни, хрупкави и вкусни.