Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Кашкавалени хапки в ресторантски стил

Кашкавалени хапки в ресторантски стил

The Fire LionThe Fire Lion
Новак
3725649
Кашкавалени хапки в ресторантски стил1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Романтична вечеря във вашата кухня с тези кашкавалени хапки в ресторантски стил"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 300 г
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - колкото е необходимо
  • черен пипер - на вкус
  • галета - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме кашкавала на ситно.

След това го смесваме с яйцето и брашното, докато сместа за кашкавалените хапки стане с удобна за оформяне консистенция.

После оформяме на желаната форма продълговати и овални кашкавалени хапки.

Овкусяваме сместа със сол и с черен пипер на вкус.

Накрая овалваме в галета и слагаме да се пържат панираните кашкавалчета.

Поднесете кашкавалени хапки в ресторантски стил като предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: