Начин на приготвяне
Загрейте уреда за гофретите.
В дълбока купа смесете заедно яйцата, солта, захарта, ванилията и киселото мляко.
Смесете всички сухи съставки в друга купа, разбъркайте и прибавете към горната смес. Разбъркайте добре.
Намазнете уреда и изпечете пухкавите гофрети. Сервирайте ги със сладко по избор.
Домашните гофрети с кисело мляко са готови.
Прочети и нашите съвети за вкусни гофрети или разгледай нашите идеи за гарниране на гофретите.
Коментари
Бакпулвер се слага в прясно мляко,а в кисело мляко се слага сода.
Така знам.
Благодаря, страшно вкусни са, дано успея да заснема, че дорде се покаже от гофретника е изядена :)