Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Интересна ми е чаена лъжица ванилия на прах или каква е ? Всеки пише са уникални , но това е огромно количество ванилия
05.12.2023 14:16
2
Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата, уникална е. Всички харесаха гофрети те.
10.06.2023 21:54
1
Анонимен
Анонимен
Перфектни са.Много меки и вкусни. Веднага ги изядохме
25.01.2022 11:46
Силвана
Силвана
Много хубава рецепта. Винаги се получават добре.
30.03.2020 17:46
Vania Kazkouti
Vania Kazkouti
На мен не знам защо която и рецепта да направя винаги ми залепват.Намазвам с мазнина ,но нищо.
17.07.2019 08:02
3
1
1
Admin
Admin
Намажете с мазнина и поръсете леко с брашно, тогава няма да залепват
08.06.2024 19:20
мнс
мнс
Ей хора защо бакпувер ,а не сода??
Бакпулвер се слага в прясно мляко,а в кисело мляко се слага сода.
Така знам.
07.03.2016 14:04
3
1
3
Анонимен
Анонимен
Всичко става по-хубаво с бакпулвер, от содата се усеща мириса.
26.12.2022 18:10
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Жената е объркала описанието, но и от готвача не са обърнали внимание на грешката, когато са я побликували. Аз я правя като слагам бакпулвера при брашното - пресявам всичко, а сода изобщо няма. И това за бакпулвера и содата което казваш е наполовина само вярно. Содата се гаси в кисело мляко за да се неутрализира в киселина и после да не мирише толкова, а бакпулвера не му е необходимо нито прясно, нито кисело мляко.
21.01.2017 10:16
1
Дани
Дани
Бакпулвер не се слага в мляко, още по-малко в прясно. Т.е. няма нужда бакпулвера да се гаси в мляко/КИСЕЛО/защото лимонената киселина, като основна съставка на бакпулвера, върши тази работа. Когато, обаче, ползваме само основа/сода/, тя трябва да се угаси в киселина /кисело мляко, оцет, лим. сок/ и по този начин готовото изделие не мирише толкова силно на сода. Когато се използват два вида основи едновременно, напр. сода бикарбонат и амонячна сода, едната се гаси в кисело мляко, другата в оцет или лим. сок. Когато се употребява само бакпулвер, той се смесва заедно с брашното.
19.06.2016 15:11
5
МАКЕДОНСКА
МАКЕДОНСКА
Канелата наистина ли е 2 с.л /супени лъжици/? Не е ли много?
30.01.2016 16:59
7
1
2
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Ако не обичате много канела не слагайте толкова многа :) Аз примерно си слагам само 1 ч.л. за аромат, иначе не съм и почитател много.
21.01.2017 10:17
1
Дани
Дани
И на мен така ми се струва, също ми се вижда много и 1 ч.л. ванилия, незвасимо дали суха или мокра/течна. Но иначе като цяло рецептата ми изглежда добра и ще пробвам непременно. Само ванилията и канелата ще сложа по моя преценка.
19.06.2016 15:21
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Ей веднъж да случа на хубава и точна рецепта :D
Благодаря, страшно вкусни са, дано успея да заснема, че дорде се покаже от гофретника е изядена :)
30.01.2016 16:40
3
3