Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Английска супа Бристол

Английска супа Бристол

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Английска супа Бристол2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Да им се не надяваш на англичаните каква разкошно супа са приготвили"

Необходими Продукти

  • кайма - 250 г свинска
  • жълтъци - 1 бр.
  • моркови - 1 - 2 бр.
  • олио - 5 с.л.
  • магданоз
  • черен пипер
  • лимонтузу - 1 щипка
  • фиде
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тенджера. Запържете каймата в него, докато стане на трохи.

Прибавете предварително настърганите моркови. Залейте всичко с вода и овкусете със сол. След като каймата се свари, добавете фидето.

Към края на варенето овкусете с черен пипер и поръсете с пресен магданоз.

След като супата поизстине леко, я застройте с жълтъка, вода и лимонтузуто. Поднесете веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Картинката не отговаря на рецептата. Каква е тази леща в супата?
29.01.2023 14:49