Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зелева салата»Пържено китайско зеле

Пържено китайско зеле

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пържено китайско зеле1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Ето едно много свежо предложение за постно ястие, приготвено само да 15-тина минути"

Необходими Продукти

  • китайско зеле - 1 зелка
  • зехтин - 2 с.л.
  • лук - 1 глава
  • печурки - 150 г
  • соев сос - 2 с.л.
  • джинджифил - 2 щ.
  • къри - 2 щ.
  • балсамов оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Преди да започнете с готвенето, измийте всички продукти и ги нарежете на дребно.

Сложете мазнината да се загрява в дълбок тиган или тенджерка. Запържете в нея лука, а после и гъбите.

Щом продуктите омекнат достатъчно, добавете скълцаното зеле. Бъркайте регулярно, за да не загори никоя от съставките.

Когато видите, че зелето също е сготвено, поръсете с подправките и махнете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: