Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Замразени броколи с пармезан и чесън

Замразени броколи с пармезан и чесън

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Замразени броколи с пармезан и чесън1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-3
"Гурме предложение за ценителите на вкусотиите, което ще приготвите са някакви си 15 минути"

Необходими Продукти

  • броколи - 500 г замразени
  • прясно мляко - 100 мл
  • масло - 5 с.л.
  • пармезан - 80 г
  • черен пипер
  • лимони - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете броколите колкото да се размразят. Наредете ги в тавичка, а върху тях наредете нарязаното масло.

Поръсете със ситно нарязания чесън, залейте с млякото и завършете с пармезана.

Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна докато се разтопи пармезанът. Сервирайте с резени лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: