Ачини ди пепе със спанак и фета

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
271
125
293
16/11/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • паста - 500 г ачини ди пепе
  • зехтин - 2 с.л.
  • фета - 1/2 ч.ч. натрошена
  • масло - 2 с.л. краве
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки, скълцан
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • спанак - 2/3 ч.ч. пресни листа
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата, както е описано на опаковката, и отцедете.

В тенджера загрейте маслото и зехтина.

Добавете скълцаните лук и чесън. Поръсете с подправките и гответе 3-4 минути.

Добавете пастата, натрошеното сирене и скълцания спанак. Овкусете още веднъж, оставете на огъня 1-2 минути и отдръпнете.

Сервирайте веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар