Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фетучини ди Парма

Фетучини ди Парма

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Фетучини ди Парма1 / 2
09/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • фетучини - 400 г
  • маслини - 250 г без костилки
  • печурки - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • яйца - 3 бр.
  • прясно мляко - 400 мл
  • масло - 75 г
  • черен пипер - 1/3 ч.л.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фетучините се сваряват и се отцеждат. Гъбите се нарязват и се задушават в маслото. Поръсват се с черен пипер и сол.

Добавят се нарязаните маслини и с тази смес се заливат сварените фетучини. Поръсват се с настърган кашкавал и се заливат с разбитите в млякото яйца.

Пекат се в предварително загрята на 220 градуса фурна 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: