Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Ачини ди пепе със спанак и фета

Ачини ди пепе със спанак и фета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
167389131
Ачини ди пепе със спанак и фета1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • паста - 500 г ачини ди пепе
  • зехтин - 2 с.л.
  • фета - 1/2 ч.ч. натрошена
  • масло - 2 с.л. краве
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки, скълцан
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • спанак - 2/3 ч.ч. пресни листа
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата, както е описано на опаковката, и отцедете.

В тенджера загрейте маслото и зехтина.

Добавете скълцаните лук и чесън. Поръсете с подправките и гответе 3-4 минути.

Добавете пастата, натрошеното сирене и скълцания спанак. Овкусете още веднъж, оставете на огъня 1-2 минути и отдръпнете.

Сервирайте веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: