Печени кореноплоди с кедрови ядки

24/11/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862811014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете зеленчуците. Сложете ги в леко намазнена тава, овкусете ги със сол и розмарин, поръсете с кедрови ядки.

Залейте с малко гореща вода и печете на силно загрята фурна, като в първите 20 минути от готвенето сложете фолио, за да се задушат зеленчуците.

Сервирайте ги като гарнитура към ястие по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар