Агнешко месо с босилек

Марина НордМарина НордНовак1219
29/11/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 048
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, почиства се от ципите, нарязва се на големи парчета и се начуква леко.

Чесънът се начуква със солта, добавя се салвията, нарязаният на ситно босилек и всичко се счуква в хаванче. Добавя се джинджифилът и белият пипер и се разбърква добре.

Месото се овалва в подправките, слага се в стъклен съд и се оставя за 1 час в хладилника. В половината зехтин се пържи месото от всички страни до златисто.

Лукът се нарязва на тънки шайби и се пържи в останалата мазнина до златисто. Месото се сервира с лука, като се поръсва с нарязания на ситно магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар