Ябълкова салата

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
01/12/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 121
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме целината, нарязваме на кубчете и я сваряваме в подсолена вода.

Измиваме и изчистваме от сърцевината ябълките, без да ги белим.

Нарязваме ги на кубчета и прибавяме ореховите ядки, счукани на ситно.

Смесваме с целината и прибавяме сметаната и майонезата, подправена с лимонов сок и сол.

Разбъркваме и оставяме в хладилника. Сервираме върху листа прясна зелена салата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Албена Асенова
Много добра комбинация,заслужава си да се опита.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
13.05.2016 20:41
Склонна съм да опитам, защото напоследък все по-интересни ми стават комбинациите сладко-солено
0
0