Никулденска щука

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
347
4
1k
05/12/2015
"Бъдете нестандартни, отбележете Никулден с вкусна щука вместо с традиционния шаран "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 742
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържена Риба

Начин на приготвяне

Рибата се измива добре и се почиства на течаща вода. От нея с помощта на нож се оформят филета. Те се овалват в марината от изброените съставки. Съдът се затваря и се прибира в хладилник за 1 час.

След това се вади на стайна температура и след около 15 минути филетата се изпържват в намазнен тиган. После всяко парче се полива със сос от разбито кисело мляко, скълцан копър, орехи, джинджифил и малко сол.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар