Катък с печени чушки

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
05/12/2015
"Познайте бабите от кой край правят такъв вкусен катък? "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо144 050
  • Преглеждания за месеца4366
  • Преглеждания за седмицата167
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Скълцайте възможно най-ситно чесъна и нарежете на дребни парченца чушките.

Объркайте цеденото кисело мляко със сиренето, заквасена сметана на око и по желание 1-2 с.л. майонеза. По-здравословният вариант е да добавите само малко зехтин.

Добавете чесъна и чушките и разбъркайте добре.

С помощта на лъжица за сладолед сложете по 3 топки в чиния, поръсете щедро със смлени орехи и направете украса от магданоз, маслини.

Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
9.99 лв.
Виж ››

Хубавата дъска за рязане е ваш верен помощник и в приготвянето, и в сервирането на едно ястие. Освен да обработвате продуктите на нея, можете и да сервирате готовите мезета и разядки на своите гости. Пластмасовата дъска за рязане се предлага в стилен дизайн в черен цвят.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 19:44
Никога не съм правила така катък,ще изпробвам тази рецепта.
2
0
Йорданка Тасева
много вкусна разядка
1
0
Стан Ой
Стан Ой
15.12.2015 14:40
Арно изглежда!
1
0