Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Печени чушки»Печени чушки с лук и катък

Печени чушки с лук и катък

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Печени чушки с лук и катък
Снимка: Йорданка Тасева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"С това разкошно предястие няма как да не извадим и поднесем от най-отлежалата ракия, пък когато сме най-зле - така да сме"

Необходими Продукти

  • чушки - 1 буркан, печени
  • лук - 2 глави лилав
  • катък - 150 г
  • сол
  • оцет
  • зехтин - или олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме чушките на ивици. Към тях прибавяме лука, нарязан на ситно.

Добавяме подправките-сол, оцет, зехтин на вкус. Разбъркваме добре.

Сервираме, като гарнираме в чиния с катък. Можете да добавите още чесън и зелени подправки по желание.

Идеална гарнитура за скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: