Кремсупа от червена леща и картофи

кадрие тюлеовлуевакадрие тюлеовлуеваНовак
25/01/2011
"Нежна като кадифе супа, която гали всички сетива "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо42 481
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковът, картофът и лукът се настъргват, добавя се измитата леща, олиото, водата и солта всичко се сипва в тенджера и се оставя да заври.

След като лещата омекне се добавя лютеницата, поправките и чесъна.

Изчаква се няколко минути и тенджерата се сваля от котлона и всичко се пасира.

След като се сервира може да се поръси и с магданоз.

Рейтинг

5 14
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар