7 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Грил тиганът е едно ужасно полезно изобретение, което ни позволява да приготвяме вкусни ястия без да опушваме цялата къща със скарата"
- пилешки пържоли - 3 бр. от бут
- за маринатата
- соев сос - 1 к.ч.
- бяло вино - 1 ч.ч.
- мащерка - 1 с.л.
- розмарин - 1 ч.л.
- сол
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Смесете соевият сос с бялото вино и подправките. Овкусете със сол.
Покрийте пилешките пържоли с маринатата и ги оставете за 4-5 часа, да се мариноват.
Загрейте грил тигана и изпечете пържолите от двете страни до готовност. Поднесете с подходяща салата.