Начин на приготвяне
Задушете гъбите в сгорещената мазнина. Добавете каймата и гответе още 5-6 мин.
Разстелете тестото и го раздърпайте, за да се получи тънка кора.
В намаслена тава, с покрито дъно с хартия, сложете бутер кората.
Издърпайте и навийте крайчетата. Изсипете плънката и я разстелете равномерно. Наредете нарязаните на кръгчета домати върху плънката.
Сложете тавата в сгорещена фурна и печете за около 10 мин. Разбийте картофеното пюре по указания на пакета начин.
Извадете тавата, поръсете обилно с настърган кашкавал, шприцовайте розички от пюрето.
Върнете тавата във фурната и допечете соления тарт за кратко до златисто. Сервирайте топъл.
Бутер тартата с кайма и картофено пюре е готова.