Начин на приготвяне
Количеството зависи колко ябълки ще на пълните и разбира се - кое искате да доминира като нотка. Аз напълних 8 ябълки.
Задушавам каймата с чесъна и лука. След това добавих Уорчестър соса и доматеното пюре.
Подправки - мащерка, индийско орехче, дафинов лист.
Натроших бисквитки, разбърках и прибавих виното.
Оставих на функция тиган да се изпари виното.
Издълбах ябълките и напълних със сместа.
Настъргах кашкавал и запекох пълнените ябълки на функция фурна (3-та степен) до преценка (приблизително 10 минути).
Докато правех всичко това, сварих картофи, които намачках и направих на картофено пюре.
Поднесете пълнени ябълка с кайма върху картофено пюре.