Начин на приготвяне
Нарязваме на ситно лука и го заливаме в оцета. Оставяме го да престои 20 мин.
Отделно нарязваме рибните филета на ивици.
Към тях прибавяме изцедения и изстискан от оцета лук.
Разбъркваме и нареждаме като първи пласт в голяма подносна чиния.
Отгоре покриваме със смлените в блендер рачешки рулца.
Мажем с майонеза покриваме със сварените и настъргани картофи, овкусени със черния пипер и солта.
Намазваме с майонеза и върху нея разпределяме свареното и рендосано цвекло.
Отново намазваме с майонеза и върху нея редим настърганите на ситно моркови.
Пак мажем с майонеза и върху нея редим нарязаните на ситно и изцедени кисели краставички.
Накрая мажем с майонеза и върху нея разпределяме равномерно смлените в блендер яйца.
Оставяме салатата да престои в хладилник за 2 часа.
Коментари
Безсмислено усложнена рецепта със съмнителен вкус. Ако смениш рибните истории със салам, лука с грах и махнеш ряпата и оцета става една не лоша руска салата ....